Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/7224205

Kabátok, Blézerek

20termék 120
20termék 120

KABÁTOK, BLÉZEREK

Tavaszi blézer a reggeli hűvösebb időben, őszi dzseki a hidegebb napokon, téli kabát mikor igazán fagyos a levegő.. minden évszakban szükségünk van rájuk.. legyen az sportos, nőies karcsúsított fazon, vagy divatos egyéb, ebből a darabból is mindig több kell, hogy legyen a gardróbban.

Egy csinos blézerrel nem tudunk mellé lőni, hiszen farmernadrággal és sportcipővel sportosan laza, míg egy nadrággal vagy szoknyával és magassarkú cipővel elegáns hatást tudunk elérni. Webáruházunk kínálatában rengeteg tavaszi színben megtalálhatóak a blézerek, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő színt ne csak a klasszikus feketét és fehéret lehet az műbőr blézer vagy klasszikus és jól bevált elegáns fazonú blézer.

Természetesen az átmeneti dzsekiket is többféle fazonban és stílusban kínáljuk, van köztük víz lepergető anyagú, mely esősebb időben tökéletes választás és a mindig kedvenc rövidebb derekú pufidzseki melyből szintén sok színt kínálunk.

Kedvenc a dzseki!

Mikor beköszönt a tavasz és lekerülnek a nagy meleg téli kabátok, előtérbe kerülnek a kardigánok és dzsekik, az idő csalóka lehet tavasszal, de egy könnyű dzsekivel a réteges öltözködést nézve nem lősz mellé. A tavaszi kabátok közül színes vagy mintás, sárga vagy fekete minden ilyen kabát kell nekünk. Van aki a világos színű dzsekiket, kabátokat kedveli, van aki a mintás rikító kabátért van oda, és van aki a sötét fekete kabátot dzsekit szereti. A lényeg egy dzseki tavasszal vagy ősszel szükséges darab, de az sem baj, ha több van belőle ruhatárunkban, hiszen nem csak a ruha fontos ami rajtunk van, hanem a kabát, dzseki is. Divatos kabát, dzseki választékunk folyamatosan bővül, nagy választékkal várunk benneteket.

Szövetkabát?

Miért ne, egy szép és divatos szövetkabátot bármilyen eseményre fel tudsz venni, mindig kiemelkedik ruhatáradból és elegánssá exkluzívvá teszi öltözködésed. Egyszóval szövetkabátra szűksége van minden nőnek aki elegánsan, divatosan akar öltözködni, és kedveli a minimál stílust.

Válogass bátran webáruházunk kínálatából és találd meg a számodra legmegfelelőbb blézert, dzsekit vagy kabátot.