Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/7224205

Nadrágok és farmerek

61termék 120
61termék 120

NADRÁG ÉS FARMER

Ki szereti a női nadrágot?

Nincs olyan nő a földön, aki legalább egyszer az életében ne vett volna fel egy nadrágot, legyen az farmer, vagy szövet nadrág, rövidnadrág, hosszú szárú nadrág, ez az a ruha, ami mindennel kombinálható.

Elegáns felső divatos farmerral vagy szövet nadrággal egy alkalmi cipővel? Legjobb választás bármilyen rendezvényre.

Szaggatott farmer vagy rövid nadrág egy toppal nyáron? Nincs ennél sportosabb divatosabb kényelmesebb viselet egy nő számára.

Szövet nadrág elegáns női felsővel? Irodai munkára, céges rendezvényre, üzletkötéshez? Miért ne légy elegáns nő a legjobb outfittben.

Tavaszi átlapolt nadrág esetleg virág mintás nadrág, vagy gyűrt nadrág, nálunk megtalálod a kedvedre való nadrágot abban biztos lehetsz. Minden női termék leírásában megtalálod az anyag összetételét a ruhának legyen az farmer vagy szövet nadrág. Kedvencünk a gyűrt nadrág ami pólókkal pulóverekkel egy mellénnyel sportos szaladgáló viselet ha a gyerekért kell menni az iskolába vagy csak a boltba akarsz kiszaladni és nem tudod milyen ruhát vegyél fel.

Farmer nadrág egyenesen Olaszországból érkezik hozzátok webshopunkon keresztül, legyen az szűk fazonú vagy trapéz nadrág itt megtalálod a neked tetsző ruhadarabot. Mindenképpen nézd meg a méreteket ha nadrágot vásárolsz, mert a leírásban pontosan láthatod minden farmer méretét és anyagösszetételét.

Ha kinéztél egy nadrágot és nincs belőle méret bátran írj nekünk és igyekszünk minnél előbb beszerezni számodra az általad kiválasztott csínos női nadrágot, hogy örömmel viselhesd kedvenc új ruhadarabod.

Nézz szét weboldalunk további termékei között, hiszen nem csak nadrág, de női felső, női ing, női kabát, női cipő, női ruha, női tunika, női blézer választékunk is napi szinten megújul és minden nap új női ruha darabokkal várunk benneteket.