Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/7224205

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kedvezmény
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
BMM Moda Kft. (Norafashion)
Cím:
4625 Záhony, Újélet u. 5 1/6.
Telefon:
Áruház neve:
Norafashion
Adószám:
26742423-2-15
Cégjegyzék szám:
15-09-086351
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2019.05.23.
Bankszámlaszám:
10404436-50526851-76671003
Kapcsolattartó neve:
Norafashion
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/7224205
Kapcsolattartó e-mail címe:
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu
Szállítás
GLS
mygls_api
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 790 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Cégünk a postai csomagokat összesítve, egy héten egyszer adja fel, így a szállítási idő jelentősen megnőhet, akár 5-7 nap is lehet.
Felhívjuk figyelmüket, hogy MPL futárszolgálattal való szállítás esetén csakis előreutalással lehet rendelni.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
2 990 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS API csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

FONTOS INFORMÁCIÓ!!

RENDELÉSKOR KÉRJÜK A LEGÖRDÜLŐ MENÜBŐL VÁLASSZA KI A KÍVÁNT MEGYÉT MAJD TELEPÜLÉST ÉS CSOMAGAUTOMATÁT VAGY CSOMAGPONTOT AHOVÁ A SZÁLLÍTÁST KÉRI!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 290 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
Utánvét esetén a megrendelt terméket/termékeket futár szállítja ki az Ön által megadott szállítási címre. Fizetni a csomag átvételekor kell. A futárnak készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet!
Fontos!!! Kérjük minden esetben (előre utalásnál és utánvételnél is) törekedjen arra, hogy e-mail címét és telefonszámát helyesen adja meg, mivel a futár ezeken keresztül veszi fel Önnel a kapcsolatot.
Utánvéttel kizárólag CSAK MAGYARORSZÁGON BELÜL tudunk csomagot szállítani!!!
Az itt megadott ár is kizárólag csak magyarországi szállításra vonatkozik!!
30000 ft felett csak Magyarország területére érvényes az ingyenes szállítás, külföldre nem! Külföldre a GLS futárszolgálat aktuális díjszabása alapján küldünk csomagot!
Előreutalás
Amennyiben rendelését előreutalással szeretné fizetni a végösszeget a webáruházunk számlaszámára tudja elutalni.
A csomagot a vételár beérkezését követően szállítjuk.

Számlaszámunk: BMM Moda Kft. 10404436-50526851-76671003
Kedvezmény
Kedvezmény az összes eddigi rendelés összege alapján
Megrendelés végösszeg
Kedvezmény
0  Ft
99 999  Ft
-
100 000  Ft
-
10 %
Légy a Norafashion.hu törzsvásárlója! Ha a webáruházunkban leadott összes megrendelésed összege eléri vagy meghaladja a 100000 ft-ot, törzsvásárlónkká válsz és a következő rendelésedtől kezdve 10% kedvezményt adunk vásárlásod végösszegéből. Fontos információ! Csak regisztrált felhasználók tudják igénybe venni a kedvezményt, ezért fontos, hogy a vásárló regisztráljon webáruházunkban, és így adja le a rendeléseket, a rendszer csak regisztrált felhasználók esetében tudja a kedvezményt kezelni. Amennyiben a kosár akciós terméket/termékeket is tartalmaz a 10% végösszeg kedvezményünk nem érvényesül, csak teljes áras termékek esetén, megértésüket köszönjük. Norafashion.hu
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!

Kedves Vásárlóink!

Visszaküldés menete: A ruhát/ruhákat visszaküldeni a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően, a következő címre kérjük:
BMM Moda Kft. 4625 Záhony, Kárpát út 3.
A csomagban kérjük helyezzék el a pontos nevet és bankszámlaszámot, ahová a visszautalást
intézni tudjuk, miután megkaptuk a visszárut. A visszaküldés költsége a vevőt terheli, azt megtéríteni nem tudjuk.
Visszaküldésre az átvételtől számított 14 napon belül van lehetőség.

Figyelem! Céges vásárlás esetén (ide tartozik a ruhapénz mikor a cég nevére kéri a számlát) fontos tudni,  hogy a céges vásárlásokra nem vonatkozik az elállási jog, tehát ilyen esetben a visszaküldésre és visszatérítésre nincs lehetőség!!

A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. ( ide tartozik például, ha nem a címkén vagy tájékoztatóban megjelölt módon lett a termék kimosva, ezáltal a termék használhatatlanná, foltossá vált.) Ebben az esetben a terméket haladéktalanul visszaküldjük a fogyasztónak.

Csere, Levásárlás: Webáruházunkban nincs lehetőség a termékcserére vagy levásárlásra. Méretprobléma vagy egyéb probléma esetén a terméket vissza kell küldeni részünkre, mellékelni a számlaszámot és mi visszautaljuk az összeget. Ha másik méretet szeretne, le kell adni az adott termékre a rendelést, amit teljesen új rendelésként kezelünk.


A mérésben megadott adatok csupán tájékoztató jellegűek. Minden terméket mérünk, a megadott méretek a termék kifeszített állapotában vannak mérve.

Figyelem!! Igyekszünk pontosan és a legjobb tudásunk szerint mérni, azonban a mérésből adódó esetleges eltérés nem minősül hibás teljesítésnek, azaz a termék ettől még nem minősül hibásnak, így az esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. Ez egy többlet információ, mely tájékoztatásra szolgál.

Kérjük ezt vegyék figyelembe a rendelés során!

Cipő visszaküldése esetén a cipőt az eredeti dobozában kell visszaküldeni! Fontos információ, hogy a cipősdobozra semmilyen ragasztószalag, csomagcímke,
írás nem
kerülhet, tehát az eredeti cipősdobozt vagy egy tasakba vagy egy nagyobb dobozba helyezve kérjük küldeni!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a termék/ek visszaküldése esetén utánvétes csomagot nem áll módunkban elfogadni!!
Postán maradó ajánlott levélként nem fogadunk el visszaküldési módot!
Pénzt postai úton nem küldünk vissza, abban az esetben ha bankszámlaszám hiánya miatt rózsaszín csekken kérik az
összeg visszautalását, a rózsaszín csekk postai feladásának ára az összegből levonásra kerül! Kérjük ezt figyelembe
venni!!