Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/7224205

Mellények, poncsók

15termék 115
15termék 115

MELLÉNYEK ÉS PONCSÓK

 

Mikor vegyünk mellényt?

Ez nagyon relatív és szerteágazó, igazából a női mellény egy olyan ruhadarab, amire minden nőnek szüksége van, lehet szeretni vagy nem szeretni, de ha fázunk, akkor mellényt veszünk fel. Hordhatjuk magában, vagy kabát alatt esetleg kabáton mindig csínos és szép női ruha kiegészítő lesz akár egy sál a nyakunkban, nem csak praktikus, de divatos és szép női viselet egy mellény. Praktikus hiszen csak felkapjuk magunkra és indulhatunk is, nincs szükségünk másik ruhára, kabátra ha kiszaladunk a kapuba mert a postás meghozta a rendelésünket a www.norafashion.hu webshpoból :D Alapjában van aki a poncsót részesíti előnyben van aki a mellényt szerintem mindkettő jó választás és a női ruhatár alap darajai kell hogy legyenek. Minden évszakban hordható, nyáron a strandon egy lenge köntös amit a fürdőruhára felveszünk elengedhetetlen egy jó lángos elfogyasztásánál.

 

Cipzáras, gombos vagy gomb nélküli mellényt vegyünk?

A mai rohanó világban egy mellény lehet sportos, elegáns alkalmi női ruha viselet, nyilván ezt nekünk kell eldönteni, mikor milyen mellényt veszünk fel, a lényeg divatos és minőségi legyen.

Van aki a gombos mellényre esküszik van aki a gomb nélkülire megkötővel, és olyan is van aki szereti ha be tudja cipzározni a mellényt magán, hiszen akkor a legmelegebb és érezni, hogy tart a mellény. Egy lezser mellény diszkréten elfedi kis pluszunkat igy feltűnés nélkül is divatosan és elegánsan tudunk megjelenni egy szép női mellényben. A lényeg, ha veszel egy divatos női mellényt webáruházunkban abban érezd jól magad, érezd nőnek és csinosnak magad, ehhez nyújt webshopunk női ruha tekintetében nagy választékot.

Steppelt anyagú női mellényeink a legszebbek, amik most készleten vannak, elsősorban tavasszal és ősszel ajánljuk ezeket a női mellényeket. Ruhatárad csodás ruhái lesznek, kombinálhatók különböző női felső és pulóverekkel is.

Webáruházunkban több féle női ruhából válogathatsz, de mindenképpen nézd meg mellény és poncsó kínálatunkat, ha egy divatos női ruhára vágysz.