Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/7224205

Bodyk

17termék 117
17termék 117

BODYK

A body kétségtelenül a női ruhatár egyik divatos alapdarbja. Csinos kényelmes és nem utolsó sorban praktikus viselet, hiszen óvja derekunkat is, nem csúszik ki a nadrágból. Nem véletlenül terjedt el és már számtalan stílusban hódít kedvencünk a női body, mint sportos, hétköznapi viselet, ugyanakkor gyönyörű alkalmi darabok is készülnek belőle. Viseld bátran farmerrel, elegáns nadrággal, szoknyával.. kapj fel hozzá egy trendi blézert vagy dzsekit és kész is a tökéletes outfit.

 

Miért vásárolj bodyt?

 

Védi óvja a derekad ezért is az egyik kedvenc ruha a női ruhatárban. Könnyen kombinálható divatos ruha, nem csúszkál, könnyel fel és levehető könnyű és mégis praktikus divatos női felső. Téged is zavar ha felcsúszik a pólód? Ha igen! Vásárolj egy divatos női bodyt, amivel kiküszöbölőd a felcsúszott női felső okozta problémákat. Kombináld a megvett bodyd egy jó nadrággal, szoknyával vagy akár egy rövidnadrággal is kitűnő választás lehet. Ha folyamatosan fázik a derekad, ha szereted, hogy egy ruhának van tartása, akkor egy csínos női body kiváló választás számodra.

 

Milyen bodyt válasz?

 

Nyári melegben a rövid ujjú bodyt ajánljuk vékony lenge anyagból, tavasszal és ősszel a vastagabb háromnegyedes vagy hosszú ujjú body a nyerő, ne felejtsd e,l ilyenkor már hosszú nadrágot viselj, persze aki nem fázós az szoknyát is felvehet, a kedvenc bodyjához. Téli ruhának csak a hosszú ujjú body a nyerő meleg pihe-puha anyagból, amiben biztosan nem fogsz fázni. Alkalmi body is megtalálható webshopunkban flitteres vagy fodros ujjú, amihez éppen kedved van, ne feledd, karácsonykor egy karácsonyi bodyban az ünnepi asztal dísze leszel. A báli szezonban pedig nem csak a báli ruha lehet csinos és stílusos, de egy body és alkalmi nadrág kombóban is a táncparkett ördöge leszel.

 

Webshopunkban többféle ruha, felső, nadrág, szoknya is megtalálható a bodyk mellett nézz szét a többi kategóriában is, hidd el megtalálod a ruhatárad legújabb darabját, melyben örömöd leled majd.